Mistænkt for drabsforsøg: Kender du disse tre mænd?

Mandag morgen fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 27-årig mand var blevet stukket i hovedet på Hjortensgade i Aarhus.

Manden blev kørt akut på hospitalet og er blevet opereret. Hans tilstand er fortsat kritisk.

Politiets efterforskning har nu vist, at den 27-årige forurettede kort før episoden havde befundet sig i en sølvfarvet Jaguar ved en 7-eleven-kiosk på Vesterbrogade i Aarhus, da en mindre - muligvis sølvfarvet - personbil med mindst tre personer, parkerede tæt derpå.

De tre nyankomne gik sammen med den 27-årige og hans kammerat hen til dagligvarebutikken Kiwis vareindlevering. Kort efter opstod der slagsmål mellem de to grupper, som "tumlede ud på Hjortensgade", skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. Her blev den 27-årige stukket i hovedet med en spids genstand.

Efterfølgende stak de tre formodede gerningsmand af i deres bil ad Vesterbrogade, og kørte videre ud ad Silkeborgvej.

Gerningsmændene beskrives som:

  • A: mand, somalisk, spinkel af bygning, sort kortklippet hår, iført rød Adidas træningstrøje med hvide striber, sort vatteret vest, hvide bukser med sorte striber, sorte kondisko med hvid sål.

 

  • B: mand, mellemøstlig eller afrikansk udseende, høj og kraftig af bygning, kronraget i siderne, overskæg og skægvækst under hagen, iført brunlig fleecetrøje med sorte markeringer på ærmerne, hvid t-shirt, sorte bukser, rødlige Nike-kondisko
  • C: mand, somalisk, alm. af bygning, kortklippet hår, iført blå hættetrøje med rødt og hvidt logo på venstre bryst, grønlige camouflagebukser, mørke kondisko

Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe med identificering af A, B og C, og vidner der har overværet episoden eller set personerne eller bilerne omkring gerningstidspunktet.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip