Mistanke om matchfixing: Cameroun undersøger VM-kampe

Skrevet af admin

|

01/07/2014

Dagens topnyheder

Camerouns fodboldforbund vil nu undersøge landets fodboldkampe ved VM i Brasilien, efter at der er kommet beskyldninger frem om aftalt spil.

Det afrikanske hold tabte alle deres tre VM-kampe til henholdsvis Brasilien, Mexico og Kroatien, og det er især 0-4-nederlaget til kroaterne, der skal kigges nærmere på.

Den midlertidige præsident for Camerouns fodboldforbund (Fecafoot), Joseph Owona, siger, at en komité er blevet bedt om at se nærmere på beskyldningerne, som særligt koncentrerer sig om syv af Camerouns landsholdsspillere.

Anklagerne om aftalt spil kommer fra den dømte svindler Wilson Raj Perumal, som over for det tyske magasin Der Spiegel på havde forudsagt resultatet af kampen mod Kroatien, og at en Cameroun-spiller ville blive vist ud i løbet af opgøret.

Midtbanespilleren Alex Song blev som bekendt udvist før anden halvleg, da han uden grund plantede en albue i ryggen på Kroatiens Mario Mandžukić.

Opgøret blev også skæmmet af en episode, hvor Benoît Assou-Ekotto forsøgte at nikke sin holdkammerat Benjamin Moukandjo en skalle.

Brasilien og Mexico gik videre fra gruppe A, mens Kroatien endte på tredjepladsen med tre point. Cameroun endte sidst med nul point.

/ritzau/Reuters