Mistede ben i togulykke: 16-årig husker alt fra ulykken

Skrevet af Lotte Sørensen

|

21/11/2013

Dagens topnyheder

Hvad der skete inden ulykken, er noget sløret for den 16-årige dreng, der tidligt søndag morgen blev ramt af et tog i Frederikshavn. Til gengæld husker han kun alt for tydeligt selve ulykken og minutterne efter.

Her blev begge hans ben kørt af ved knæet, da han lå og sov på skinnerne.

- Han blev vækket af påkørslen og selvfølgelig smerten og var ved fuld bevidsthed og forstod med det samme konsekvenserne af sin tragiske ulykke, siger vicepolitikommissær Lars Jensen fra lokalpolitiet til Ekstra Bladet.

Læs også: Ramt af tog: 16-årig dreng fik begge ben kørt af

Han siger, at drengen er forholdsvis afklaret med sin situation.

- Jeg tror ikke, at han har gjort sig tanker om sin fremtid endnu, men det er vel også meget naturligt. Et andet og nyt liv venter, og han bliver nok ikke tømrer, som han havde drømt om, siger Lars Jensen.

Drengen havde været til julefrokost med kolleger fra fritidsjobbet i en slagterforretning. Da selskabet gik til en bar, blev han dog ikke lukket ind, fordi han var alt for fuld. Han gikderfor alene videre til Buddy Holly.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Mellem kl. 3 og 4 forlod han igen diskoteket for at tage hjem. Ulykken skete kl. 5.30, og han kan dermed have sovet på skinnerne i omegnen af to timer.

Han lå halvt inden unden perronen med benene på skinnerne. Lokomotivføreren så ham ca. 50 meter før, men kunne ikke nå at bremse toget. Han og to andre medarbejdere i toget gav førstehjælp efter ulykken.

Politiet er nu ved at undersøge, om nogen kan drages til ansvar for, at drengen blev så voldsomt beruset inden ulykken.