Mistede sin ven: Stjerne er stadig i sorg

I filmen "Brokeback Mountain" forelsker Jake Gyllenhaals karakter sig i Heath Ledgers, men også uden for settet opstod der en "bromance" mellem de to hovedrolleindehavere.

De to skuespillere udviklede et nært venskab, men det fik på tragisk vis sin ende, da Ledger som blot 28-årig blev fundet død af en overdosis medicin i sin lejlighed i 2008.

- Jeg savner ham så meget, og det er meget trist ikke at have Heath omkring mig. Jeg savner alle vores samtaler, fortæller 34-årige Gyllenhaal i et interview med avisen Mirror om tabet af sin gode kammerat.

- Livet er skrøbeligt, og det får en til at sætte pris på de meningsfulde ting i livet og stoppe med at spilde tid på trivielle og overfladiske ting. Det har gjort, at jeg er mere tilstede i hverdagen og er så meget i nu'et som overhovedet muligt, uddyber filmstjernen og fortsætter:

- Det gør, at jeg ser livet som mere dyrebart end nogensinde før, og det har gjort en kæmpe forskel for mig, lyder det fra Gyllenhaal, der har fundet meningen med livet:

- Der er intet, der gør mig mere spændt og begejstret end tanken om, at jeg skal være nogens mand og far en dag. Når jeg kigger på min søster og ser, hvor lykkelig hun er med sin familie, vil jeg gerne have de samme ting en dag, siger Gyllenhaal, hvis søster er den anerkendte skuespillerinde Maggie Gyllenhaal.

- Jeg er så tæt på mine niecer. Jeg vil gøre alt for dem, og jeg vil endda ofre mit liv for dem, lyder det fra skuespilleren, der i øjeblikket kan ses i bjerg-dramaet "Everest".

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip