Mixeddouble efter VM-farvel: Vi var overmatchede

Det var nemt at se, at Joachim Fischer og Christinna Pedersen havde tabt deres VM-semifinale, da de dukkede op for at sætte ord på ydmygelsen mod kineserne Xu Chen og Ma Jin i Ballerup Super Arena.

- Skuffelsen er rigtig stor. Men den er lidt svær at forklare, for vi var faktisk overmatchede i dag, siger Joachim Fischer efter nederlaget på 15-21, 9-21 til de andenseedede kinesere.

- Vi fandt aldrig ind i en rytme. De spillede, som om de havde spist noget god morgenmad. De var skarpe, og det føltes som om, at de slog endnu hårdere, end de plejer, Vi må bare indse, at vi mødte et par, der var bedre end os, siger han.

Danskerne, der må nøjes med VM-bronze efter nederlaget, var på hælene i næsten hele kampen.

- Jeg må bare erkende, at Ma Jin var bedre end mig på nettet i dag, siger Christinna Pedersen.

- Det var medvirkende til, at det var svært for os at finde løsninger. Hun dirigerede mig rundt i stedet for omvendt, som vi havde håbet, siger hun.

Det er tredje gang, at Joachim Fischer og Christinna Pedersen vinder bronze ved et stort internationalt mesterskab. Det skete også ved VM i 2009 og OL i 2012.

- Lige meget hvad der sker, så er vi stolte af det, vi har opnået. Vi har nået mere, end vi havde turdet håbe på. Men vi kom ikke til VM i år for at få bronze, så selvfølgelig er det skuffende, siger Joachim Fischer.

- Det, jeg er skuffet over, er, at vi ikke kunne levere noget bedre badminton i dag for alle dem, der var kommet og heppede på os.

- Det gjorde lidt ondt undervejs, at der sad så mange, og vi ville så gerne. Men vi kunne ikke, vi var faktisk overmatchede, siger han.

Med nederlaget har Danmark ingen deltagere i søndagens finaler ved VM.

Det danske VM-facit ender på tre bronzemedaljer. Også Viktor Axelsen i herresingle og herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen vandt bronze.

/ritzau/

 

Dagens Gossip