Mod alle odds: Lille Susie klarer fald fra højhus

Den lille hund Susie fra Florida i USA er ved at komme sig oven på lidt af en flyvetur, som hun spontant tog forleden. Det skriver CNN.   

Susie, som er en fireårig Maltipoo, var i fredags sammen med sin ejer, Elaine Caralis, på besøg hos en nabo på 16. etage i deres lejlighedskompleks i Florida, da den nysgerrige hund fulgte en duft ind til et åbent skab. Og kort efter gik det frygtelig galt, fortæller Elaine Caralis.

LÆS OGSÅ: Træn din mis: Sådan slipper du af med kattebakken

Susie faldt nemlig ned gennem en air condition-skakt i skabet og tog turen direkte ned i dybet. 68-årige Elaine Caralis mener, at der manglede en rist eller låge, der normalt dækkede for skakten.

Timothy Heiser fra Fort Lauderdale brandvæsen var med til at få Susie ud af skakten. I tre timer kæmpede brandmændene for at nå ind til Susie.

- Vi skar huller over og under 2. etage i forsøget på at få Susie ud. Det lykkedes at komme tæt nok på hende og flytte hende fra skakten, inden hun faldt yderligere ned, siger Timothy Heiser til CNN.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ved et mirakel slap Susie fra faldet uden indre blødninger eller brækkede knogler til dyrelægens store overraskelse. Susie fik blot skrammer af faldet fra 16. etage, og hun skulle gerne være ligesom før om kort tid.

- Jeg har ikke børn. Så Susie er mit liv, Susie er min familie. Brandmændene tog sig af opgaven, som om de ledte efter et menneske, siger en meget lettet og lykkelig Elaine Caralis til CNN.

 

Dagens Gossip