Model står frem efter massiv kritik af sin holdning til strækmærker: Se mine frække tigerstriber

Den australske model Robyn Lawley er kendt som badetøj- og undertøjsmodel for store magasiner så som Sports Illustrated og Vogue.

Modellen er tidligere blevet beskyldt i en artikel for at overveje en abort for at undgå strækmærker.

Men påstanden var løgn og byggede på en samtale, der blev manipuleret, slår Robyn Lawley nu fast.

- Jeg blev chokeret, ikke bare over det, der stod, men også fordi, at jeg jo i forvejen havde et tons strækmærker ligesom 90 procent af befolkningen har det, skriver hun nu i et facebooksoplag, hvor hun også pointerer, at det gjorde særligt ondt at læse, fordi hun på det tidspunkt var højgravid.

Læs også: Buttenschøns kone viser sine strækmærker: Vi er ikke topmodeller

Artiklen medfødte mobning og hundredevis af lede kommentarer, rettet mod hende. Artiklen blev senere trukket tilbage, men nu giver Robyn Lawley alligevel igen med nedenstående billede og ordene:

- Hvad angår mine strækmærker, så vidste jeg jo, at de ville komme, og da de er ved at blegne en smule (ligesom alle mine andre), så tænkt jeg, at jeg ville tage et billede af dem til eftertiden. For de er nogle fa..... frække tigerstriber, og jeg har fortjent dem, skriver Robyn Lawley.

Hun opfordrer alle kvinder til at bede kritikere om at pile af, om at være sig selv, om at stå frem og om at være stolt af sig selv.

- Og til alle dem, der måtte have det dårligt med sig selv efter en graviditet, så er du en kriger. Du har skabt et liv inde i dig, og det kan ingen tage fra dig.

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Almost a year ago, an interview from a very honest maybe too honest conversation with a friend was manipulated and taken...

Posted by Robyn Lawley on Thursday, October 22, 2015

 

 

Dagens Gossip