Modtager grimme beskeder efter brud: Jeg er ikke et offer

Skrevet af Mathias Busekist

05/09/2021
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.
I kølvandet af nyheden om skilsmissen er der rullet mange ubehagelige beskeder ind i indbakken fra fremmede mennesker.

Dagens topnyheder

Det er omkring en måned siden, at Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer breakede nyheden om, at de havde valgt at skulle skilles, hvilket kom efter to års ægteskab. 

"Jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måtte erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket efter alle andre udveje er afsøgt," kom det dengang fra den 28-årige Line Hoffmeyer ifølge SE og HØR.

Men det skal ikke komme som nogen overraskelse, at tiden efter bruddet har budt på dårlige stunder, hvor man bliver ramt af en krise efter at tingene ikke er gået som man håbede, troede og ønskede. 

Det bliver heller ikke bedre af, at Line Hoffmeyer nu fortæller, at hun i kølvandet af nyheden om skilsmissen har oplevet at modtage beskeder fra fremmede mennesker, som skulle være meget ubehagelige, da de blandt andet lufter deres mening om hende. 

"Jeg har brug for at sige, at jeg ikke ser mig selv som et offer for noget som helst. Tvært i mod, har jeg været en meget heldig kvinde, der mødte sit livs kærlighed. Måske bare lidt for tidligt. Og når man træffer et valg om at slutte så stor en kærlighed, så er det overvejet ned til mindste detalje, og fordi man ikke ser en anden udvej," skriver Line Hoffmeyer blandt andet i sit seneste opslag på Instagram, hvorefter hun tilføjer: 

"Selvfølgelig skal vi ikke skilles fordi jeg vasker tøj, og selvfølgelig føler jeg mig ikke som et godt menneske over at tage Lasses og Hedvigs tøj med i vasken når jeg er igang, de kan sagtens selv, og der er aldrig nogen der har påduttet mig flere opgaver end jeg selv har raget til mig. For tiden er mit hjerte knust, jeg er et omvandrende vrag af dårlig samvittighed, og jeg hænger kun lige akkurat sammen. Men det er i sidste ende mig selv, der har valgt det og derfor står jeg ikke og flæber på story men forsøger at tage ansvar og hjælpe den smule jeg stadig kan, så hjulene fortsat kan køre rundt for alle," slår hun fast. 

Lasse Rimmer kom hende hurtigt til undsætning i kommentarfeltet, hvor han støtter op om eksen: 

"Det er som om ingen kan gå fra hinanden uden at der skal være en skurk og et offer. Come on. Vi prøvede, det lykkedes ikke, og nu fortsætter livet. Værre er det her sgu heller ikke," skriver han.