Mød 45-årige Nikolaj: Han er voksenbaby og elsker at have ble på

- Jeg kan næsten blive tændt af, at der kommer mad ud i ansigtet på mig, lyder det fra hovedpersonen i DR3s første afsnit af programmet Spørg mig om alt.

Svaret falder, mens han sidder i ble og bliver madet af sin 'hjælper, der sørger for, at han bliver behandlet som en baby. 

Det er bestemt ikke hverdagskost at opleve mænd på 45 år, der fortæller om deres begejstring for at sove i tremmesenge, få skiftet ble og blive madet, og efter DR3 lagde et klip op fra programmet, der bliver vist i næste uge, er kanalens side på Facebook blevet bestormet af kommentarer. 

På lidt over 5 timer er videoen blevet set over én million gange, er blevet delt over 8000 gange og har set ikke færre en 36.000 kommentarer. 

Mange af kommentarene går på, at folk finder det sygt at en mand kan forbinde babyer med sex, og selvom DR3 har forsøgt at holde tonen sober, har den voldsomme opmærksomhed fået dem til at bede folk om at holde en ordentlig tone. 

- I skrivende stund er der over 30.000 kommentarer til dette indslag. Vi kan naturligvis ikke svare alle eller engagere os i en moderatorrolle på alt. Så hermed en opfordring til en god tone - både mod Nikolaj og hinanden her i trådene. Der dukker dog tilbagevende holdninger op. Er alle lyster okay eller er der en grænse for hvad vi skal tolerere? Hvor går den i så fald og hvorfor, formaner DR3, og opfordrer folk til at stille spørgsmålene direkte til Nikolaj på onsdag, hvor programmet bliver vist. 

- DR3 ønsker helt overordnet at vise virkeligheden som den er og stille spørgsmålstegn til, hvorfor vi gør som vi gør. Det kan jo så lyde meget fint og abstrakt, men i det her tilfælde opstår nogle meget interessante diskussioner i dét felt. Kom gerne fortsat med din holdning - og husk også, at det trods alt er muligt at stille Nikolaj spørgsmål direkte på tv onsdag i næste uge kl. 21.30, lyder det. 

Og teaseren DR3 har lagt ud, efterlader uden tvivl en med flere spørgsmål end svar. 

I videoen fortæller  Nikolaj om, hvordan han leger voksenbaby, hvilket blandt andet indebærer en specialfremstillet tremmeseng fra Tyskland, tegnefilm og så er han ikke bleg for at lade kameraet filme, mens han får skiftet sin ble, der er 'våd'. 

- Jeg kan godt grine lidt af det, når jeg ser mig selv i spejlet med ble og sutteflaske. Men sex skal jo også være sjovt, ellers er det ikke det værd, siger han blandt andet, hvilket uden tvivl har været medvirkende til, at mange af kommentarene på Facebook handler om det chokerende i, at han kombinerer babyer med seksuelle lyster. 

Der er nok at spørge ind til, hvilket kan gøres onsdag den 3 februar kl. 21.30 på DR3. 

Du kan se klippet nedenfor. 

 

 

Dagens Gossip