Mød Kristina - Ni år gammel og kontroversiel topmodel

Jesper Larsen

|

28/11/2014

Dagens topnyheder

Russiske Kristina Pimenova er kun 9 år, men hun er allerede udråbt til af være en af verdens smukkeste og har været ansigtet udadtil for flere af verdens største modehuse. 

Hun har omkring 2.5 millioner følgere på de sociale medier, og selvom hun bliver hyldet for sit udseende på Instagram, er der flere, som advarer mod at gøre et barn til et sexobjekt.

Hendes mor, Glikeriya Shirokova, er selv tidligere model og det er hende, der står står for promoveringen af sin datter.

På Kristina Pimonevas side på Facebook, skriver hendes mor, at hun lod datteren blive model efter utallige opfordringer.

- Kristie blev hurtigt klar over, hvor sjovt det var - specielt catwalk og modeshows. Hun har haft det fantastisk lige siden og hun nyder hvert minut, skriver moderen under datterens info på Facebook.

På trods af den store succes Kristina allerede har haft, er der en del kritiske kommentarer på hendes Instagram, hvor hun ofte poserer i miniskørter og helt korte nederdele.

- Du gør din datter til et sexobjekt og det er forældre som dig, der er skyld i at piger vokser op og har det svært med sig selv, og der er så mange syge mennesker derude, der ser på de her billeder sexuelt, skriver en bruger som kommentar til et billede, ligesom andre kalder det 'ulækkert, skriver Daily Mail