Møllgaard: Tvis var aldrig i nærheden af at slå os

Skjern Håndbold var i fuld kontrol, da klubben onsdag aften slog lokalrivalen Team Tvis Holstebro 30-24 og sikrede sig billet til DM-semifinalerne. Hjemmeholdet Tvis var nemlig ikke i nærheden af at kunne matche gæsterne.

Det siger Skjerns landsholdsspiller Henrik Møllgaard efter sejren.

- Langt hen ad vejen har vi fornemmelsen af, at det er os, der styrer kampen. I midten af anden halvleg er jeg ret sikker på, at den her sejr smider vi ikke.

- Men vi er lige ved at lukke dem ind i kampen igen, da de får et par scoringer i træk. Vi var heldigvis stærke, og reelt set var Tvis ikke i nærheden af at kunne slå os, siger Henrik Møllgaard.

I første halvlegs sidste minut fandt kampens dramatiske højdepunkt sted, da Skjerns Daniel Svensson fik direkte rødt kort efter en tackling på Peter Balling. Selv i en hårdtspillet kamp var udvisningen dog i orden, medgiver Henrik Møllgaard.

- Balling glider igennem på vores yderside, og Svensson går ind i feltet og rammer ham. Jeg ved ikke, hvor han rammer ham, men jeg føler mig overbevist om, den var til et rødt kort.

- Det er en stor ressource, vi får sat ud af spillet. Svensson spiller en flot første halvleg i begge ender, så vi havde ikke brug for, han skulle ud. Men vi er vant til at mangle folk hist og pist, og det kostede os heldigvis ikke noget, for vi fortsatte i samme gear, siger han.

I semifinalen venter enten Bjerringbro-Silkeborg eller Aalborg Håndbold. Hvem modstanderen bliver betyder ikke meget for Skjern, for vestjyderne kan slå dem alle, lyder det.

- Vi må tage det, som det kommer, og vi skal bare glæde os over, at vi er i semifinalen og kan slå alle, og så må de andre bekymre sig om, at de skal møde os.

- Men hvis du havde spurgt mig tidligere i sæsonen, så ville jeg helst have haft Bjerringbro-Silkeborg, for jeg synes ikke, at de havde så højt et topniveau, som de har vist i slutspillet, siger Henrik Møllgaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip