"Monster-mor": Efterlod baby til at sulte ihjel, mens hun tog på to ugers ferie

Alyona Ipatova har fået tilnavnet "Monster-mor" af de russiske medier, som massivt har dækket den 19-årige kvindes uhyggelige retssag.

19-årige Alyona Ipatova har indrømmet, at hun efterlod sin fem måneder gamle datter til at sulte ihjel i sin lejlighed i Rusland, da hun tog på en 14 dage lang ferie for at feste. Det skriver avisen Mirror.

Læs også: Blodig mordgåde løst efter 126 år: Her er Jack The Rippers sande identitet

Da hun kom tilbage fra ferien, fandt den festglade mor sit barn dødt.

Nu har retten i St. Petersburg idømt den ubarmhjertige mor en straf på 12 års hårdt arbejde.

Læs også: Kommende mor skal vælge mellem baby eller pædofil ægtemand

- Jeg er virkelig ked af det. Jeg ville ikke have, at det skulle ske. Jeg har indset, hvad jeg har gjort, sagde Alyona Ipatova under retssagen, mens hun sad i en skudsikker boks omgivet af vagter.

Den unge mors advokat, Oleg Kiyashko, har fortalt, at hun spurgte datterens far, om han ville hjælpe med at passe på datteren.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Ja, forlod hun barnet til tider. Selvom hun forlod datteren, nogle gange kom hun tilbage om morgenen, og ellers var faderen hjemme, så han kunne sagtens passe pigen, har Oleg Kiyashko udtalt i retten.

Alyona Ipatova og hendes advokat har uden held forsøgt at få retten til at ændre dommen fra brutalt mord af en mindreårig til uagtsomt mord.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip