Monte Carlo-drengene i vildt ræs med rigmænd

Skrevet af admin

19/05/2015

Dagens topnyheder

De populære Monte Carlo-drenge, Esben Bjerre og Peter Falktoft, er klar til at trykke speederen i bund og sætte sig bag rattet som deltagere i det legendariske rigmandsløb Gumball 3000.

På den vilde tur drøner 28-årige Bjerre og 29-årige Falktoft tværs over kontinenterne i det 4828 kilometer lange løb på offentlige veje verden over i deres Maserati Gran Cabrio.

Det skriver Betsafe i en pressemeddelelse.

Løbet starter søndag i Sveriges hovedstad, Stockholm, og herefter går turen via Oslo til København, inden vognflåden af brølende Ferrarier, Porscher og Lamborghinier bevæger sig til Amsterdam og videre til USA i Reno, San Francisco, Los Angeles og med endestationen i Las Vegas.

Og selv om det ikke handler om at vinde, men om at køre den hjem på glitter og glamour, håber duoen alligevel på at ræse først over målstregen på mindst én af løbets seks etaper.

- Jeg har, så længe jeg kan huske det, været styrtende vild med biler. Jeg husker som barn at sidde på bagsædet i vores Fiat 127 og øve bilmærker og få et sug i maven, når der en sjælden gang imellem kom en Ferrari. Så at vi får muligheden for at køre den her helt vanvittige tur, er på alle måder en drøm, der går i opfyldelse, siger Esben Bjerre i pressemeddelelsen.

I løbet af turen vil drengene tweete, snapchatte, instagramme og mundhugges fra deres vilde færd, og ligeledes vil det hæsblæsende løb kunne ses i en web-dokumentarserie.

Løbet slutter i Las Vegas 29. maj, men inden da kommer karavanen forbi Danmark. Det sker mandag den 25. maj, hvor løbets anden etape har mål i Kongens Have ved Rosenborg Slot.

Følg Monte Carlo-drengenes tur her: https://kampagner.betsafe.dk/gumball/da/

/ritzau/FOKUS