Mor beder om hjælp på Facebook: Hvem har taget min syge søns hvalp?

I et desperat forsøg på at genforene sin seksårige søn med hans hund, har en frustreret engelsk mor lavet en Facebook-side, hvor hun efterlyser kæledyret og udlover en dusør. Det skriver onlinemediet Metro.

Efter Lucy Swifts søn, Ellis Barrett, havde været syg i årevis og var blevet opereret adskillige gange blandt andet på grund af blodforgiftning, besluttede hun sig for at opfylde sønnens højeste ønske: at få en hvalp af den specielle race mops. Også selvom det betød, at hun måtte arbejde dag og nat for at spare penge op til at kunne købe hunden.

LÆS OGSÅ12-årig dreng opdager noget i forladt hus, der får hans mor til at ringe 112

Men lykken var kort for den syge, seksårige Ellis fra West Yorkshire ved Leeds i England. I februar i år forlod han hospitalet og kom hjem til en netop købt pug-hvalp, som fik navnet Peaches. Ellis og Peaches blev hurtigt bedste venner.

Men i søndags ved 13.30-tiden forsvandt Peaches fra familiens have. Et overvågningskamera i området har fanget to unge mænd, der stikker af sted med Peaches. Mændene havde meget tøj på på trods af varmen, og de er derfor svære at genkende.  

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

Ellis er utrøstelig og savner sin hund, forklarer Lucy Swift, der håber, at hendes Facebook-appel vil bringe Peaches hjem igen og gøre Ellis glad igen. 

- Jeg var fortvivlet, da jeg opdagede, at Peaches var væk. Tusindvis af mennesker har været i kontakt med mig siden da, alle har forsøge at hjælpe. Jeg har fortalt alle, at hvis de tror ​​de ser hende, så råb Peaches, siger Lucy Swift til Metro og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg er så ked af, at Peaches ikke er microchippet, men da vi tog hende til dyrlægen for at få vaccinationer, sagde dyrlægen, at hun var for lille på det tidspunkt.

Politiet i West Yorkshire er ved at efterforske sagen og opfordrer folk, der har set noget, til at henvende sig. 

Se billeder af Ellis og Peaches her:

 

Dagens Gossip