Mor blev chokeret, da hun fandt ud af, hvad hendes datters lærer bad børnene gøre for slik

Skrevet af Kirstine Petersen

10/09/2015

Mest læste i dag

Crystal Leon er chokeret og forundret. Hun fandt for nyligt ud af, at hendes datters lærerinde betalte 3-klasse-eleverne i slikkepinde for at massere hende.

Lærerinden hev endda Crystals datter ud fra en time, så hun kunne give lærerinden noget nakkemassage.

- Hun kom ind i min datters klasseværelse og spurgte læreren, om ’hun ikke kunne låne hende i fem minutter’. Så tog tog hun min datter med over i et tomt klasseværelse, hvor hun sagde, at hendes elever gav hende hovedpine, og at min datter skulle give hende massage. Min datter masserede hendes nakke og ryg, og så sendte hun hende tilbage til sin time, fortæller moderen WPBF

Læs også: Politiets råd mod pædofile: Sådan beskytter du dit barn

Da Crystal Leon kontaktede skolen, der hedder Renaissance Charter School, blev lærerinden suspenderet i to dage, mens sagen blev undersøgt. Og det var det. Nu er lærerinden tilbage, hvilket undrer Crystal meget.

Hun skrev et opslag på facebook med sin oplevelse, og så begyndte andre forældre at spørge deres børn, om de havde oplevet det samme, hvilket de havde.

Svaret fra skolen og myndighederne, der undersøger sagen, er indtil videre, at der foregår en ”åben undersøgelse”, men at det er uklart, om der er foregået noget strafbart.

- Jeg er meget skuffet, og jeg føler ikke, at mine børn er i sikkerhed lige nu. Jeg kan ikke vade ind i mine børns klasseværelse og tage dem ud af undervisningen uden grund, men det kan denne her lærer, skriver Crystal på sin facebookvæg ifølge Opposing View.


 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: