Mor efterlyser sønnens elskede bil: - Det var alternativet til drømmen om en rigtig bil og kørekort, som han aldrig får

Sol Stoffregen

|

09/12/2014

Dagens topnyheder

I lørdags kunne en ærgerlig Jane Kampmann og hendes søn, Christian, konstatere, at Christians el-bil var blevet stjålet, mens den holdt i parkeringskælderen ved hans bosted Strandlos Hus på Strandlodsvej 37 i København.

I forsøget på at finde Christians elskede, røde elbil har Janne Kampmann lavet en efterlysning på Facebook sammen med et billede af sønnen i den stjålne bil.

Læs også: Hans udlover dusør på 10.000 kr: Hvem ejer den landrover, der smadrede mit hus?

"Christian bruger bilen om vinteren som erstatning for hans elstol for at holde varmen. Og var alternativet til drømmen om den egen rigtige bil og kørekort han aldrig vil få og var hans ben til at komme rundt på gader og stræder, og da den forsvandt fik han et alvorligt knæk og er sønder knust over at nogen kan finde på at stjæle hans hjælpemiddel", skriver moren på Facebook og fortsætter:

"Så kære venner og bekendte vil i ikke nok dele dette opslag og kigge efter hans el bil der er rød og i bagruden står hans navn og tlf. Men det kan desvære snildt fjernes.. men ser i den stå efterladt et sted eller nogen der kører ræs i den eller ser den til salg på gaden/nettet mv. Må i meget gerne give lyd fra jer og kontakte mig på mit mobil nr. 21148473".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Knap 5000 gange er efterlysningen allerede blevet delt siden i lørdags. Og Janne Kampmann er meget taknemmlig for interessen, selvom bilen ikke er blevet fundet endnu.

Se billedet af Christian i sin røde elbil fra et besøg på Bellahøj Brandtstation: