Mor er rasende over, at skolen konfiskerede 14-årig søns e-cigaret

Sue Dunn er rasende, efter hendes søns skole inddragede den e-cigaret, som hun havde givet ham for at hjælpe ham med at holde op med at ryge cigaretter.

Sønnen Mason på 14 år begyndte at ryge som 12-årig, efter hans far døde. Den dårlige vane hang ved, og for at hjælpe ham med at skodde smøgerne, købte familien en e-cigaret. Det skriver Machester Evening News

Den plan var skolen ikke med på. Kearsley Academy i Bolton har en streng rygepolitik, hvor ingen rygning er tilladt.

- Jeg er ikke glad for, at han ryger til at begynde med, men vi har prøvet alt for at hjælpe ham med at stoppe. Vi har prøvet plastre og har været ved lægen, men ingenting virkede, så min ældste søn købte ham en e-cigaret, og det hjalp ham med at stoppe med at ryge cigaretter. Han gjorde virkelig en indsats, siger den vrede og skuffede mor.

Hun forklarer desuden, at hun har klargjort situationen for Masons lærere og lovet, at han ikke ville bruge e-cigaretten foran yngre børn.

Læs også: E-cigaret eksploderer i 23-årig mands ansigt - nu advarer hans far andre

- Han kom hjem fra skole i en forfærdelig tilstand, fordi han behøvede nikotin. Vi har prøvet at afvænne ham fra e-cigaretten også, men den hjælper. Hvis det forhindrer folk i at udvikle kræft på et senere stadie, mener jeg, det skal være tilladt, siger Sue Dunn.

Drengen er nu tilbage i den dårlige vane med cigaretter. Rektoren på skolen står fast på, at skolen har et totalt forbud mod rygning.

- Vi har en pligt til at tage os af vores elever ved at holde fast i det og få dem til at lade være med at ryge. Som en sund skole opfordrer vi eleverne til at have en sund livsstil og træffe sunde valg, siger Suzanne Pountain.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip