Mor finder to bevidstløse stofmisbrugere på sit dørtrin

- Det er det værste, jeg nogensinde har set.

Sådan beskriver en skotsk mor det syn, der mødte hende forleden i hendes opgang.

I gangen lå to livløse kroppe uden bukser på. Den 33-årige mand og den 30-årige kvinde havde skudt en dødelig dosis heroin ind i deres skridt, og nu lå de hjælpeløse narkomaner på gulvet i bygningen. Det skriver The Mirror.

Læs også: 22-årig far anholdt for vold mod fem uger gammel søn

Naboen til den overraskede kvinde, som ønsker at være annonym, ringede efter en ambulance, men da den 33-årige mand begyndte at røre på sig, flygtede kvinden sammen med sit barn, hvis den omtumlede narkoman pludselig skulle blive aggressiv.

- Ambulancen kom, og manden var i stand til selv at gå, men kvinden kunne ikke, så hun blev skubbet afsted i en kørestol, fortæller kvinden til avisen.

- Min nabo troede faktisk, at hun var død. Det så ud som om, de havde sprøjtet narko ind i deres skridt, fortsætter hun.

Læs også: Politiet jagter mand med 'mellemøstligt udseende', der har dyrket sex med heste

En talsmand fra Scottish Ambulance Service bekræftede, at de to personer på 30 og 33 blev kørt til Ninewells Hospital i Dundee.

De to narkomaner boede ikke i opgangen, men de havde på en eller anden måde båret sig at med at komme forbi bygningens sikkerhedssystem.

Politiet fortæller, at de undersøger hændelsen, der fandt sted klokken 17.30 i onsdags, og to personer er sigtet for at krænke privatlivets fred.

 

 

Dagens Gossip