Mor finder en lærers hemmelige brev til sin søn: Ordene gør hende mundlam

K P

426 uger siden

|

20/05/2016

Dagens topnyheder

Da moderen til den argentinske dreng Ignacio Gabrielli ryddede op på hans værelse i foråret, fandt hun pludseligt et brev fra drengens lærer ved San Cristobal Skolen i Rosario, Argentina.

Først blev moderen nervøs over at se det hengemte brev, men da hun læste det, kunne hun ikke lade være med at dele oplevelsen på facebook, hvorfra den er delt er utal af gange siden.

Den seksårige dreng, som familien ynder at kalde “Nacho”, havde mistet sin tand i skolegården en dag, og da læreren spurgte ham, hvorfor han så så urolig ud, lød svaret, at han var bange for, at "tandfeen" (eller “musen med navnet Ratón Pérez” efter argentinsk overtro) ikke ville tro på, at han havde tabt en tand, hvis ikke han kunne finde den igen. Han gik derfor og ledte efter den, indtil læreren lovede ham at skrive en note til tandfeen for ham.

- Jeg erklærer hermed, at barnet, Ignacio Gabrielli, mistede sin tand i skolen i dag. Tanden sad meget løst, så den faldt formodentligt ned mellem fliserne et sted, lød lærerens ed i brevet ifølge Hefty.

Brevet var naturligvis adresseret til Hr. Pérez (aka musen), så drengen kunne give "tandfeen" det ved lejlighed.

Læreren hyldes nu for sin søde gerning på moderens facebookside, hvor hun deler oplevelsen. 

Læs også: Han skrev et brev til sin hund Benny: Nu har over 120.000 delt det

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: