Mor hjalp pædofil med at finde ofre på nettet: Til gengæld fik hun nye sko og en ring

Da en udspekuleret pædofil mødte en kvinde på en datingside på nettet sidste år, udviklede det sig hurtigt til en grim affære, som har udløst høje straffe. Det skriver Daily Mail.

42-årige engelske Michael Cropton, som er pædofil, var ikke sen til at uddnytte sit forhold til en svag 39-årig mor, der selv var blevet misbrugt som barn. Begge parter kommer fra området omkring Bristol i det sydvestlige England. 

Læs også: Landsby advarer mod pædofil på Facebook: Har offentliggjort hans og konens navn, adresse, kæledyr og domme

I løbet af kort tid overtalte han kvinden til at skaffe ham kontakter til børn på nettet. Blandt andet til to piger under 11 år, som Michael mødtes med og kysses og befølte. Med tiden indvilligede den unavngivne kvinde i at være med til at misbruge børnene.      

Til gengæld for sin hjælp ville den 39-årige kvinde have gaver i form af nye sko og en ring, fremgår det af de tusindvis af sms'er, parret har sendt til hinanden i perioden fra juli til september sidste år.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- Sms'erne gik fra eksplicitte seksuelle spørgsmål om piger, hun kendte, til om hun ville være parat til at indarbejde pigerne i deres seksuelle aktiviteter, forklarede anklageren i retten i Bristol ifølge Daily Mail.

Mens Michael Cropton, der har indrømmet flere voldtægter af børn, har fået 20 års fængsel, har kvinden fået en dom på to år og otte måneder.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip