Kreativ madlavning møder modstand: “Det er en joke ik’?”

Foto: TikTok @itsmeju1iette

Det er ikke alle, der er vilde med det.

På TikTok har en bruger ved navnet Juliette (@itsmeju1iette) lagt en video op, hvor hun stolt fortæller, at hun har lavet kalkun til sin kærestes familie. Men det er ikke alle, der synes, at det hun har gang i er specielt lækkert.

Læs også

Mor deler trick på Facebook og møder vild begejstring: “Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det?”

Men Juliette tvivler ikke på sine egne evner. På TikTok beskriver hun sig selv som ‘mesterkok’, og i videoen kan man se, hvordan hun håndterer kalkunen. Den er placeret på en stor foliebakke, og hun fylder kalkunen med rigelig mængder toastbrød.

Foto: TikTok @itsmeju1iette

Herefter vil det fleste nok forvente et klip, hvor man kan se Juliette åbne en ovn og komme kalkunen derind. Men nej. Hun har valgt en anden metode.

60 minutter i mikrobølgeovnen 

I stedet filmer hun sig selv, hvor hun kommer hele fuglen, som hun har pakket ind i plastik, i mikrobølgeovnen. Så indstiller hun timeren til 60 minutter, og herefter kan de mange TikTok-brugere se resultatet.

Foto: TikTok @itsmeju1iette

Den stakkels kalkun, som ifølge Juliette er klar til at blive spist efter 60 minutter i mkrobølgeovnen, ligger i en pøl af mørkebrun væske med klumper omkring sig. 

Kreativ madlavning

Videoen er blevet set af mere end 2,5 millioner TikTok-brugere, skriver Ladbible, og mange er ikke tilfredse med at se, hvordan Juliette har behandlet kalkunen.

Foto: TikTok @itsmeju1iette

Blandt andet skriver en bruger: “Det er en joke ik´?”

Men hvis man tager et kig på Juliettes TikTok, så er det ikke første gang, at hun kaster sig ud i kreativ madlavning. Hun har også stegt bøf i en toastmaskine, lavet hotdogs i vaskemaskinen og burgere på et strygejern. Så lyder en hel kalkun i mikrobølgeovnen jo lige pludselig lækkert!

Foto: TikTok @itsmeju1iette

 

Læs også

Godt corona-nyt: Ophæver restriktioner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip