Mor skriver gribende besked til spritbilisten, der dræbte hendes familie

Den 20. september sidste år blev Destiny Mantias liv ændret for altid. 

Her var hun involveret i en voldsom bilulykke, hvor hendes mand og et år gamle søn mistede livet. 

Årsagen til ulykken var en påkørsel af en kvindelig spritbilist, og nu har hun skrevet et brev til kvinden der dræbte hendes familie. 

Indlægget er delt af over 49.000 mennesker på Facebook, der takker Destiny Mantia for at sætte ord på noget, der sker alt for ofte. 

I brevet beskriver hun, hvordan den skæbnesvangre dag den 20. september sidste år var som så mange andre. Hun var hjemme, hvor hun legede med sin søn, mens hendes mand Corey var på arbejde. 

Da han kom hjem, satte familien sig i bilen, så de kunne få ordnet nogle praktiske ting. Men det blev sidste gang, de skulle foretage sig noget sammen. 

- Vi vidste ikke, at alt ville ændre sig få minutter efter. Vi ville ikke længere dele vores fremtid. Vi skulle ikke købe vores første hus sammen, vi ville ikke se vores søn blive klippet for første gang, hans første dag i skole, og vores familie ville aldrig vokse. 

- Alt hvad vi kendte skulle slutte, og ikke fordi vi havde besluttet det, skriver Destiny Mantia i indlægget.

Hun beskriver herefter, hvad der skete, da de kørte sammen med den modkørende bil, der kom i høj fart.

- Jeg vil aldrig glemme tidspunktet og datoen. Handlingen af denne egoistiske person, der troede det var okay at køre, som tog livet af min søde, uskyldige 15 måneder gamle søn, der sad på bagsædet.

- Det var hendes skyld, at jeg og min mand måtte frigøres af bilen, og at han tabte kampen et døgn senere, skriver Destiny Mantia i indlægget, hvor hun får enorm opbakning. 

Mange støtter hende i sorgen, ligesom mange takker hende for at sætte fokus på spritbilister. Og hun håber også selv, indlægget kan være med til at stoppe berusede bilister. 

- Smerten og den mistede fremtid kunne have været undgået, hvor nogen havde stoppet denne egoistiske kvinde fra at køre i bil, når hun var fuld. Du kan redde nogens liv. Lad være med at lade familie og venner køre spritkørsel, skriver den 22-årige enke og understreger. 

- Lad os stoppe det. Én er for mange. Lad være med at køre spritkørsel. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

A year ago today was like many other days. Corey Mantia woke up and went to work. Parker and I stayed at home and played...

Posted by Destiny Mantia on 20. september 2015

 

 

Dagens Gossip