Mor straffede adoptivbørn med stødhalsbånd til hunde

Det var kvindens 17-årige adoptivdatter, som fortalte om mishandlingen i hjemmet. Hun gik til sin lærer og kort efter greb myndighederne i Urah ind mod den 52-årige kvinde, som har i alt ni adopterede børn.

Kvinden er nu anklaget for at mishandle den 17-årige pige og hendes nu 20-årige storebror med et stødhalsbånd til hunde. Begge de unge mennesker er socialt handicappede.

Pigen forklarede på skolen, hvordan hun og broren fik halsbåndet, der kan give stød, sat om armen, hvis de havde opført sig dårligt eller slået en af deres søskende. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Bankede ham med guitar: Kvinde tiltalt for at mishandle sin mand i årevis

Dagen efter vendte datteren dog tilbage til skole og forklarede, at der var tale om en løgn. Men kort efter brød hun sammen, og det viste sig, at det var adoptivmoren, som havde tvunget hende til at trække forklaringen tilbage. Moren beskyldte datteren for at forhindre endnu en adoption.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Den 52-årige mor er anklaget for mishandling og forsømmelse af et handicappet barn, for mishandling af en sårbar voksen, for børnemishandling og for at påvirke vidner. Hun risikerer op til fem års fængsel.

Myndighederne har ikke fundet tegn på, at de øvrige syv adoptivbørn i familien er blevet mishandlet med hundehalsbåndet. 

LÆS OGSÅ: Billedgalleri: De ti pinligste fotos i forbryderalbummet

 

Dagens Gossip