Mor til 14 anklaget for at sælge døtres mødomme

I kampen for at mætte alle munde har en colombiansk kvinde solgt sine 12 døtre til mænd, som var interesseret i deres mødomme.

Pigerne blev solgt og måtte gå gennem et mareridt, hvor fremmede mænd dyrkede sex med dem, fordi de var jomfruer. Moren tjente omkring 200 dollar per datter. Det skriver CNN.

Margarita de Jesus Zapata Moreno brød grædende sammen, da hun forleden blev anholdt. En 51-årig mand, som er mistænkt for at gøre en af pigerne gravid, blev anholdt samtidig. Myndighederne mener, at pigerne er blevet solgt til de meget ældre sexhungrende mænd, så snart de var fyldt 12 år.

LÆS OGSÅ: Kvinder i lille by boykotter sex indtil vej er repareret

Mindst en af pigerne, som blev presset ud i prostitution, fødte som 14-årig et barn, efter pige havde nægtet at følge moren krav om en abort.

- Hun var mindreårig, men hun havde stadig mod til at anmelde misbruget og til at nægte at få en abort. Det er sådan efterforskningen startede, siger Carlos Melendez, talsmand for politiet i Bogota.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Efter anmeldelsen forsvandt datteren, der frygtede for sit liv, i et år, hvilket besværliggjorde efterforskningen. Men nu er hun dukket op igen. Hun fortæller om et liv i helvede, hvor hun var tvunget ud i prostitution, alkohol og stoffer.

Pigernes mor nægter sig skyldig. Myndighederne mener ikke, at hendes to yngste børn på 11 og ni år er blevet solgt, men de er nu fjernet fra hjemmet. 

LÆS OGSÅ: 12-årig pige begik selvmord: 'jeg savner min far så meget'

Se vidoe fra da den colombianske kvinde blev anholdt:

 

 

Dagens Gossip