Morfar tilstår drab på advokat

Den 67-årige morfar erkender sig onsdag ved Retten på Frederiksberg skyldig i drab på advokat Anders Lindholt og drabsforsøg på sit barnebarns far.

Det oplyser hans forsvarsadvokat, efter at anklager Martin Stassen har læst sigtelsen op mod manden.

Advokaten blev dræbt under et retsmøde tirsdag i fogedretten i København, hvor morfaren havde medbragt en oversavet riffel. Med den skød han først barnebarnets far og derefter advokaten.

Morfarens forsvarsadvokat har krævet, at dørene i sagen bliver lukket, men det har retten afvist.

Selv føler morfaren sig ikke i stand til at svare på anklagerens spørgsmål.

- Jeg føler mig ikke i stand til at sige noget fyldestgørende. Jeg blev afhørt gennem syv timer i går. Jeg fik noget kaffe og kage i går, og jeg plejer at få noget medicin mod migræne om morgenen, og det har jeg ikke fået, siger morfaren.

Martin Stassen refererer derfor fra den forklaring, som morfaren har givet til politiet.

Her har morfaren forklaret, at han flere gange har sendt breve til advokaten, som repræsenterede barnebarnets far i en strid med moren omkring parrets barn.

Morfaren har til politiet forklaret, at advokaten efter hans opfattelse flere gange har løjet.

Allerede dagen før, altså mandag, besluttede morfaren, at han ville tage et våben med i retten, og han valgte at save en riffel over. Det foregik i hans eget værksted.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip