Morgenrutine: Sådan sparer du tid foran spejlet

Hvis man skal følge alle de råd og nye tendenser, vi støder på inden for skønhedspleje, så vil skønhedsrutinerne let kunne vare i timevis, hvilket passer de fleste rigtigt dårligt om morgenen. Heldigvis kan du sagtens skære ned flere steder, uden at det vil kunne ses på din hud og dit hår bagefter.

Womenshealthmag.com har samlet de bedste tricks til, hvordan du skærer ned på dit tidsforbrug uden at gå på kompromis med resultatet.

1) Drop hårvasken

Dit hår har ikke godt af alt for hyppig hårvask, men hvis du synes, det trænger til en opfriskning, så er tørshampoo opfundet af samme årsag. Spray det i håret og giv det ekstra volumen med hårtørreren, og ingen kan se forskel, forklarer makeupartisten Mari Shten til Womenshealthmag.com.

2) Bland creme og foundation

I stedet for at putte dagcreme i ansigtet og vente på at huden suger fugten, så du kan fordele din foundation jævnt, så bland creme og foundation på din håndflade, inden du smører hele blandingen på, forklarer Mari Shten. Resultatet vil stort set være det samme, især hvis du bruger din sommerfoundation, der alligevel er en tone eller to mørkere, end den du bruger nu.

Disse plejefejl får dit hår til at se tyndere ud. Tjek dem på Femina.dk
 

3) Vælg smart makeup

Det er ret genialt med de mange nye produkter på markedet, der både egner sig til øjne, læber og kinder. På den måde kan du med et enkelt produkt eller to få farve alle de vigtige steder, forklarer Mari Shten.

4) Den vigtigste makeup

Hvis du kun har to minutter til at lægge din makeup, så forklarer Mari Shten, hvad det er vigtigst, du prioriterer for at se opfrisket ud. Nemlig concealer under øjnene, mascara og lidt blush. Det kan gøres lynhurtigt og gør dig frisk at se på.

Sådan finder du frisuren, der passer til dig. Få inspiration fra forskellige celebritys på Femina.dk 

5) Renseservietter er okay

Hvis du ikke har tid til en grundig afrensning om morgenen, så er det helt i orden at bruge wipes, siger Mari Shten. De fjerner det værste snavs, fedt og eventuelle makeuprester, så dit ansigt er klar til en ny dag på ingen tid.

Generelt anbefaler makeupartisten, at du går efter skønhedsprodukter med mere end en funktion. Der findes en del på markedet, og med moderne kvinders stramme program, er det smart at fx dagreme og solbeskyttelse findes i et produkt.

Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip