Mors Facebook-ønske gik mere end i opfyldelse: Grædefærdig Downs-søn modtog 30.000 gaver

Lørdag den 22. november 2014 vil stå som en helt særlig dag for en fransk mor og hendes søn med Downs. Det var nemlig ikke bare dagen, hvor sønnen, Manuel Parisseauax blev 30 år, men også dagen, hvor morens, Jacqueline Parisseaux, Facebook-bønner blev hørt. Det skriver BBC.

Læs også: Hudløst ærlig mor til søn med Downs: - Jeg ville ønske, jeg havde fået en abort

I lørdags kom en stor postlastbil med 30.000 fødselsdagskort og gaver forbi familiens hjem i Calias i Frankrig - det sædvanlige postbud kunne ikke have dem på cyklen. Alle kortene og pakkerne var til den meget overraskede Manuel, som blev himmelhenrykt over de mange hilsner, som kom fra fremmede i hele verdenen.

- Vi fik kort fra hele verden: Sri Lanka, Chicago, Hong Kong, sommetider med børnetegninger, siger Jacqueline Parisseaux til BBC.

Læs også: Ekspedient sagde til mor, at hun skulle have fået en abort - se hendes perfekte svar

Kort før Manuels 30-års fødselsdag havde Jacqueline opfordret folk på Facebook til at være med til at fejre hendes Downs-søn ved at sende et kort eller en lykønskning til ham. 

- Jeg skriver for at bede dig om at tage et par minutter til at sende ham et lille kort og sende denne information videre til dine venner, så kæden ikke bliver brudt. Jeg takker alle for gestusen, som vil gøre Manu meget glad, skrev den håbende mor på  Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Familien Parisseaux har endnu ikke nået at læse alle hilsnerne og åbne alle gaverne, og de har været nødt til at låne naboens garage til at opbevare det hele.

- Jeg forstår ikke, hvorfor det blev så stort. Manuel er lige som os, rørt til tårer, sagde Jacqueline til BBC.
 

 

Dagens Gossip