Morten Andersen er tættere på NFL's Hall of Fame

Den tidligere NFL-kicker Morten Andersen er rykket nærmere en plads i Pro Football Hall of Fame.

Den 53-årige dansker, der har pointrekorden i NFL, blev natten til fredag udvalgt til et felt på 17 tidligere spillere, der får mulighed for at blive optaget i Hall of Fame.

I starten af februar vil en komité udvælge fire til syv navne, der vil blive optaget i den prestigefyldte klub.

Skulle Morten Andersen komme i Hall of Fame, vil han blive præsenteret på banen til årets Super Bowl 2. februar i New York.

- Jeg er stolt og glad - og meget ydmyg. Det er et stort selskab, og jeg er bare stolt af at være blandt de udvalgte til finalen, siger Morten Andersen i en pressemeddelelse.

- Danskerne har altid levet meget med i min footballkarriere, og specielt i mit sidste årti fik jeg en fantastisk opbakning hjemmefra.

- Vi slog pointrekorden sammen, og derfor er de danske footballfans også med i det her projekt, sige den tidligere kicker, der i alt lavede 2544 point i sine 25 sæsoner i NFL.

- Jeg har nok modtaget 300 sms'er og opkald, og nu må processen gå sin gang. Det er ude af mine hænder, om jeg bliver optaget i Hall of Fame, men jeg er bare glad for at være med i feltet i New York, siger Morten Andersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip