Morten Bisgaard: Morten Olsen er det logiske valg

Der vil være delte meninger om Morten Olsen, efter at den danske landstræner torsdag forlængede sin aftale med yderligere to frem til sommeren 2016.

Den tidligere landsholdsspiller Morten Bisgaard, der er fodboldekspert på TV2 Sporten, finder det indlysende og "rigtigt", at Morten Olsen forlænger sin kontrakt.

- Jeg synes, at det er logisk, at han fortsætter. Jeg har også været i tvivl undervejs, især efter nederlaget til Makedonien og til Armenien i VM-kvalifikationen. Det var nogle forfærdelige kampe.

- Men jeg synes, at kampene mod Malta og Italien bekræftede, at Morten Olsen stadig har spillerne bag sig, og han er bare en dygtig landstræner. Han er den dygtigste træner, vi har lige nu, siger Morten Bisgaard.

Morten Olsens næste kontrakt betyder, at han er landstræner frem til EM i Frankrig i 2016, og det overrasker ikke Morten Bisgaard.

- Det er også logisk for mig, at han kun fortsætter i to år, i og med at vi er nået langt ud - på 14. og 15. år, siger Bisgaard.

I de sidste VM-kvalifikationskampe mod Malta og Italien i Parken viste landsholdet også bedre takter.

- Vi er stadig en lille nation. Men mod Malta og især Italien så man, at der var liv i landsholdet, og at vi kan måle os mod de store, lyder det fra Morten Bisgaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip