Morten Messerschmidt kommer til Kolding

Skrevet af Elo Christoffersen

12/05/2014

Dagens topnyheder

Morten Messerschmidt kommer med sin gigantiske truck med anhænger, hvor der bl.a. er en kolonihave inden i. Den bliver opstillet på p-pladsen ved Liva Stormarked i Domhusgade og alle interesserede er velkomne fra kl. 11.00 til 14.00.

- Vi håber rigtig mange vil kigge forbi. Dels for at hilse på Danmarks mest populære EU politiker, dels for at få klare svar på spørgsmål om valget, men selvfølgelig også for at få en rigtig sjov oplevelse. Med munter selvironi er der bl.a. indrettet en kolonihave, i den meget store anhængervogn der kan udvides til to etager. Vi sørger selvfølgelig også for at der er godt med kanelsnegle og lakridspiber til alle interesserede. Til børnene er der også vindmøller og bolcher, siger formand for Dansk Folkeparti i Kolding kommune, Gunner Nielsen, og fortsætter:

- Da vi indledte kommunalvalgkampen med at et besøg af skibet S/S Frem hvor hele vores partitop var om bord, var vi den by i landet hvor der kom flest mennesker. Flere hundrede lagde dengang vejen forbi Kolding havn.  Det håber vi gentager sig på søndag ved Liva i Domhusgade. Man vil her også kunne møde de to lokale kandidater til Europaparlamentet, økonom Kristina Jørgensen og MF’er Jørn Dohrmann samt de lokale byråds- og Folketingspolitikere. Alt er sat til for at lave en et helt anderledes arrangement op til et valg, som ikke rigtigt får den interesse det fortjener. For det jo særdels vigtigt hvem vi sender til EU, slutter Gunner Nielsen.