Morten Olsen afskriver Bendtner mod Armenien

Nicklas Bendtner bliver allerede nu afskrevet af landstræner Morten Olsen til den kommende EM-kvalifikationskamp mod Armenien til september.

Den klubløse landsholdsangriber vil ifølge Olsen ikke kunne nå at komme i form til det vigtige opgør.

- Han har ikke spillet et minut, siden han spillede i starten af marts med landsholdet på Wembley. Så det er for mig næsten utopi, siger Morten Olsen til tv2.dk.

- Vi kender Nicklas' kvaliteter, når han er i form, og det skal han være. Vi har nu brugt ham et par gange, hvor han ikke har været i den form, og det skal vi ikke mere. Det skal vi simpelthen ikke, fastslår landstræneren.

Da landsholdet i maj mødte Ungarn og Sverige testede Morten Olsen Toulouse-angriberen Martin Braithwaite og Morten "Duncan" Rasmussen fra FC Midtjylland i front. Og landstræneren føler sig tryg ved alternativerne til Bendtner, hvis kontrakt er udløbet i Arsenal.

Danmark møder Armenien i den første EM-kvalifikationskamp på hjemmebane den 7. september. Landsholdet varmer op til kampen mod Tyrkiet i Odense fire dage tidligere.

EM i 2016 foregår i Frankrig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip