Morten Olsen: Agger kan kun overraske mig

Det ser fortsat dystert ud i forhold til, om Daniel Agger kan være med mod Serbien på fredag i EM-kvalifikationen.

Fodboldlandsholdets anfører er lyskeskadet og bliver behandlet hjemme i Brøndby, mens landsholdet er samlet i Helsingør.

- Det er ærgerligt for Daniel og os, fordi han er vores anfører. Efter al sandsynlighed bliver han ikke klar. Jeg bliver overrasket over, hvis han bliver klar, siger landstræner Morten Olsen.

Onsdag er deadline for en klarmelding af Agger. Bliver forsvarsspilleren sin skade kvit, så behøver Agger ikke mange minutter på træningsbanen for at kunne spille mod Serbien, lyder det fra landstræneren.

- Han er vores anfører og kender vores spil ud og ind. Så han har ikke som sådan brug for træninger for at kunne spille for os, siger Morten Olsen.

Landsholdets læge, Søren Kaalund, havde inden tirsdagens lukkede træning i Helsingør endnu ikke talt med lægestaben i Brøndby om Aggers tilstand.

- På den front har jeg ikke nyt at fortælle. Men vi kan kun gentage, at Agger med al sandsynlighed ikke spiller i Beograd, siger Kaalund.

En rygskadet Simon Kjær, der normalt danner midterforsvaret med Agger, træner med tirsdag, meddeler Morten Olsen.

Til gengæld skal Peter Ankersen og Morten "Duncan" Rasmussen træne individuelt på grund af nogle småskader. Morten Olsen forventer, at duoen træder ind i den normale træning onsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip