Morten Olsen: Barcelonas trekløver bliver afgørende

Danmarks landstræner Morten Olsen glæder sig ligesom så mange andre fodboldfans til Champions League-finalen lørdag aften.

Landstræneren erkender samtidig, at han har en forkærlighed for det ene hold, når Barcelona og Juventus brager sammen i Berlin.

- Som træner er man fodboldelsker, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes den måde, som Barcelona spiller på, er sublim, siger Morten Olsen.

Han forudser også, at det bliver Barcelona, der løfter det store trofæ i aften.

- Barcelona er favoritter, og Juventus får det meget svært. Især hvis Barcelona scorer det første mål, og de skal frem og skabe chancerne. Det er langt fra deres styrke, siger den danske landstræner.

Barcelona har haft en fantastisk sæson, og vil med en sejr i finalen sikre sig "The Treble," da klubben i forvejen har vundet både det spanske mesterskab og pokalturneringen.

Det samme glæder i øvrigt for Juventus, der også har vundet begge titler i Italien.

I forhold til finalen, så peger Morten Olsen på, at Barcelona har tillagt sig en mere direkte spillestil.

- Med al respekt så har de skruet lidt ned for kombinationsspillet, men til gengæld er de blevet mere direkte. Det er især deres trekløver med Neymar, Messi og Suarez, som har været afgørende.

- De tre spiller har alle ramt en super sæson, og de er gode til at være direkte, så snart mulighederne opstår - især når modstanderen kommer bagud og har åbnet sig. Så viser de ekstrem fart og er gode til at straffe modstanderen, siger Morten Olsen.

/ritzau/

.

Dagens Gossip