Morten Olsen: Eriksen kunne godt have spillet

Skrevet af admin

19/11/2014

Dagens topnyheder

Hvis der havde stået vigtige point i EM-kvalifikationen på spil tirsdag aften, så havde Christian Eriksen og Michael Krohn-Dehli været på banen.

Landstræner Morten Olsen havde på forhånd sendt Krohn-Dehli hjem fra landsholdslejren før venskabskampen mod Rumænien, hvor Olsen helt valgte at spare Christian Eriksen, der døjer med en øm ankel.

I stedet spillede Danmark med debutanterne Lucas Andersen og Nicolaj Thomsen på Krohn-Dehli og Eriksens positioner i 0-2-nederlaget til Rumænien.

- Der var ingen grund til at satse med Eriksen. Vi spillede den vigtige kamp i fredags mod Serbien.

- Hvis det havde været en kvalifikationskamp, så kunne han godt have spillet. Det kunne Krohn-Dehli også, siger Morten Olsen.

Fravalget af de to landsholdsprofiler var måske en af årsagerne til, at det danske landshold ikke skabte det store mod Rumænien.

- Jeg har et ansvar over for spillerne. Hvis spillerne ikke er 100 procent klar, så tager vi hensyn til spillerne, siger landstræneren.

Danmark vandt fredag med 3-1 ude over Serbien i EM-kvalifikationen, inden tirsdagens nederlag i Bukarest, der rundede landsholdsåret af.

/ritzau/