Morten Olsen: Jeg vil altid kritisere

Landstræner Morten Olsen lader sig ikke umiddelbart banke på plads af Dansk Boldspil-Unions (DBU) formand, Jesper Møller.

I DBU's nyhedsbrev skriver formanden ifølge Politiken, at det er "uacceptabelt at give sin mening til kende gennem medierne", efter at Olsen og assistentlandstræner Peter Bonde har kritiseret aflysningen af vinterens ligalandsholdstur.

Morten Olsen og Peter Bonde er ikke meget for at kommentere sagen før fredagens vigtige EM-kvalifikationskamp i Serbien, men lidt får Olsen alligevel sagt, da han bliver spurgt til sagen under onsdagens træning i Helsingør.

- Jeg vil altid kritisere, men nu og her handler det først og fremmest om A-landsholdet. Det er det vigtigste lige nu, som jeg ser det, siger Olsen.

- Ellers har jeg ingen kommentarer til det. Jeg kommenterer på A-landsholdet. Alt det andet tager vi måske en snak om på et andet tidspunkt. Det er overhovedet ikke vigtigt for mig.

Spørgsmål: Men vil du i fremtiden sige din mening udadtil?

- Jeg er ansat til at skabe de bedste forhold for A-landsholdet, og dem vil jeg fortsat kæmpe for, fastslår landstræneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip