Morten Olsen: Kvist kan forbedre sig i næstbedste række

Farvel til Stuttgart og Bundesligaen og goddag til Wigan i Englands næstbedste fodboldrække.

William Kvist skiftede mandag aften klub på transfervinduets sidste dag, og det glæder landstræner Morten Olsen, fordi midtbanespilleren var kørt helt fast i Tyskland.

- Det er dejligt, at William har fundet sig en ny klub. Der bliver spillet i et godt tempo i den næstbedste række i England, og der er mange tilskuere på lægterne, hvilket indikerer, at der er høj intensitet i kampene.

- Der er mere tempo og en højere intensitet end i Superligaen for eksempel, så på mange parametre kan det her være med til at forbedre William

- Vi ved, at William altid er i god fysisk form, og nu får han kampform, så det er meget fint, siger Morten Olsen.

Landstræneren er ikke nervøs for, at niveauet er for lavt i The Championship, som den næstbedste engelske række kendes som.

- Nej, overhovedet ikke. Niveauet er helt fint. Vi har tidligere også udtaget Kasper Schmeichel, da han spillede i den næstbedste engelske række, og det har ikke været noget problem, siger Morten Olsen.

Kvist har underskrevet en etårig kontrakt med Wigan, der har ambitioner om at rykke op i Premier League.

Midtbanespilleren er i disse dage samlet med landsholdet i Helsingør. Danmark skal onsdag møde Tyrkiet i en testkamp i Odense. Fire dage senere gælder det Armenien i EM-kvalifikationen i København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip