Morten Olsen: Kvist kan forbedre sig i næstbedste række

Farvel til Stuttgart og Bundesligaen og goddag til Wigan i Englands næstbedste fodboldrække.

William Kvist skiftede mandag aften klub på transfervinduets sidste dag, og det glæder landstræner Morten Olsen, fordi midtbanespilleren var kørt helt fast i Tyskland.

- Det er dejligt, at William har fundet sig en ny klub. Der bliver spillet i et godt tempo i den næstbedste række i England, og der er mange tilskuere på lægterne, hvilket indikerer, at der er høj intensitet i kampene.

- Der er mere tempo og en højere intensitet end i Superligaen for eksempel, så på mange parametre kan det her være med til at forbedre William

- Vi ved, at William altid er i god fysisk form, og nu får han kampform, så det er meget fint, siger Morten Olsen.

Landstræneren er ikke nervøs for, at niveauet er for lavt i The Championship, som den næstbedste engelske række kendes som.

- Nej, overhovedet ikke. Niveauet er helt fint. Vi har tidligere også udtaget Kasper Schmeichel, da han spillede i den næstbedste engelske række, og det har ikke været noget problem, siger Morten Olsen.

Kvist har underskrevet en etårig kontrakt med Wigan, der har ambitioner om at rykke op i Premier League.

Midtbanespilleren er i disse dage samlet med landsholdet i Helsingør. Danmark skal onsdag møde Tyrkiet i en testkamp i Odense. Fire dage senere gælder det Armenien i EM-kvalifikationen i København.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip