Morten Olsen med flere overraskelser i Serbien

Danmark må undvære Pierre-Emile Højbjerg, når landsholdet klokken 20.45 går på banen i den svære og tilskuerløse udekamp mod Serbien i EM-kvalifikationen.

Det 19-årige midtbanetalent fra Bayern München har frem mod kampen døjet med muskelømhed, og det har været tvivlsomt, om han ville nå at blive klar.

Thomas Kahlenberg overtager Højbjergs plads i det danske motorrum på midtbanen ved siden af William Kvist, der er gjort til anfører i Daniel Aggers skadesfravær.

Landstræner Morten Olsen har flere overraskelser i ærmet. På højrekanten har han valgt at starte med IFK Göteborg-spilleren Lasse Vibe, mens Peter Ankersen er blevet foretrukket frem for Lars Jacobsen på højrebacken.

Trods få minutter for Wolfsburg den seneste måned, så starter Nicklas Bendtner i angrebet, mens Christian Eriksen og Michael Krohn-Dehli skiftevis kommer til at indtage venstrekanten og den centrale offensive midtbaneposition.

Simon Kjær og Andreas Bjelland spiller i det centrale forsvar med Nicolai Boilesen på venstrebacken. Kasper Schmeichel vogter målet for Danmark.

Både Danmark og Serbien har hårdt brug for en sejr efter en knap så god start på kvalifikationen. Danskerne har fire point for tre kampe, mens serberne - efter skandalekampen mod Albanien - har et enkelt point efter to gruppekampe.

Danmarks startopstilling (4-3-3): Kasper Schmeichel - Peter Ankersen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen - Thomas Kahlenberg, Christian Eriksen, William Kvist - Lasse Vibe, Nicklas Bendtner, Michael Krohn-Dehli

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip