Morten Olsen storroser dansk dominans i 85 minutter

Danmarks landstræner, Morten Olsen, havde grund til at være glad, da hans mandskab hentede en vital sejr på 3-1 ude over Serbien fredag aften.

- Jeg er fantastisk stolt. Vi kæmpede og fightede og spillede rigtig god fodbold.

- Det er ikke tit, at man kan sidde og nyde spillet så meget, men det kunne jeg især i det sidste kvarter, siger Morten Olsen til Kanal 5.

Det tydede ellers på en skuffende dansk aften, da Serbien efter svagt dansk forsvarsspil kunne bringe sig foran efter få minutter, men i et dansk chanceorgie efter pausen scorede Nicklas Bendtner to gange og Simon Kjær et mål.

- Vi forærede dem de første fem minutter, men jeg skal da love for, at vi kom tilbage og dominerede de sidste 85. 3-1 var måske endda et par mål for lidt.

- For at vinde ude mod et hold som Serbien skal man ramme den gode form sammen, og det gjorde vi, siger Olsen og fremhæver blandt andet midtbanen.

- Midtbanen lavede et fantastisk stykke arbejde også defensivt, siger Olsen og roser ikke mindst den udskældte Christian Eriksen.

Med sejren topper Danmark gruppe I med syv point for fire kampe, mens Portugal følger efter med seks point for tre kampe.

Det tegner godt, mener landstræneren.

- Vi har indhentet noget af det tabte og mere til. Det ser fint ud.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip