Morten Olsen: Uacceptabelt med så store udfald

Det er sjældent, at landstræner Morten Olsen kalder indsatsen uacceptabel, men det var den fra flere spilleres side i 0-2-nederlaget i testkampen ude mod Frankrig.

- Vi skal leve på kollektivet, alle skal ramme topformen, og det var lige før, at nogle fik så store udfald, at det ikke er acceptabelt. Det må ikke ske igen, siger Olsen til Kanal 5.

Landstræneren nævnte ikke navne, men blandt andre Daniel Wass og William Kvist levede ikke op til forventningerne for anden kamp i træk.

- Anden halvleg var ok, vi var bedre organiseret som hold og havde ikke de store udfald.

- I første halvleg havde vi spillere med for store udfald, og så bliver det svært. Vi skal gøre hinanden bedre, men der var alt for store udfald, og så får man problemer mod så godt et hold, påpeger Olsen.

- Det er bare ikke godt nok, vi stod og kiggede ved Frankrigs andet mål. Vi lavede en "Auto Bahn Frei" (fri motorvej, red.), som man siger i Tyskland, forklarer den tidligere FC Köln-træner.

Landstræneren så dog også positive ting i kampen, men fejlene i første halvleg fyldte klart mest.

- Jeg er godt tilfreds med anden halvleg, men ikke første halvleg. Det var lærerigt for holdet i al almindelighed, og for visse spillere i særdeleshed var det lærerigt, pointerer Olsen.

Imens Danmark spillede testkamp, så vandt Portugal 2-1 hjemme over Serbien, mens Albanien slog Armenien med de samme cifre i Danmarks gruppe i EM-kvalifikationen.

Det efterlader Serbien og Armenien med et point i bunden af gruppen, hvor Danmark og Albanien har syv point. Portugal topper gruppen med ni point efter fire kampe.

- Serbien og Armenien skal vinde resten for at kunne nå det. Det ser ud som om, at tre hold skal kæmpe om det i toppen af gruppen, konkluderer Olsen.

Danmark møder 8. juni Montenegro i endnu en testkamp, inden Serbien er modstanderen på hjemmebane i EM-kvalifikationen fem dage senere.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip