Morten Olsens højrehånd fortsætter gerne

Mens landstræner Morten Olsen ikke er meget for at tale om sin fremtid i jobbet, er hans assistent Peter Bonde klar til at tage en ny tørn.

Hans kontrakt med Dansk Boldspil-Union udløber sammen med Olsens næste sommer, men udløbet var timet efter, at Danmark skulle have spillet med ved VM i Brasilien, så afgørelsen bliver formentlig truffet allerede i de kommende måneder.

- Når vi når hen i november og december, så sætter vi os sammen og tager en snak med DBU, og så må vi se, hvad vi kommer frem til, siger Peter Bonde.

- Om jeg fortsætter hænger ikke nødvendigvis sammen med, om Morten gør. Det afhænger af, hvad en eventuelt ny chef siger, og hvad der ellers viser sig af muligheder. Men jeg er selvfølgelig glad for at arbejde sammen med Morten Olsen, siger Bonde.

Han er den tredje assistenttræner i Olsens godt 13 år på posten, og han er den, der har haft jobbet i klart længst tid.

Efter to år med Michael Laudrup fulgte fire med Keld Bordinggaard, men siden 2006 har Bonde altså haft tjansen som landstrænerens nærmeste rådgiver.

- Jeg er glad for mit job, og jeg synes, at det, der er opbygget i landstrænergruppen gennem en del år, er rigtig godt. Det er vigtigt, at det fortsætter. Det er vigtigt at fastholde den røde tråd. Hvordan DBU så vælger at gøre det, det må vi se, siger Peter Bonde.

Inden han kom ind i DBU-systemet i 2000 var Bonde blandt andet i flere omgange superligatræner for Næstved.

/ritzau/

 

Dagens Gossip