Motorcyklist mister livet i ulykke: Fløj gennem vindue

En 35-årig motorcyklist har mistet livet, og en ung mand er kvæstet, efter at de sent lørdag aften kørte galt nord for Roskilde.

De to mænd kom kørende på en motorcykel i høj fart i Gundsømagle, men ved et T-kryds ved Hovedgaden gik det galt. Motorcyklen fortsatte ud i krydset og hamrede ind i et stengærde.

- De bliver kastet op i luften og flyver gennem haven, siger vagtchef John Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Begge mænd fortsatte gennem et vindue - den 35-årige ramte også husmuren på vejen, mens den 20-årige fløj helt ind i huset og slog hul i væggen til badeværelset, fortæller vagtchefen.

- De har kørt med stor hastighed - det hersker der ingen tvivl om, siger John Jensen.

Mændene havde hjelm på, men den 35-årige fører af motorcyklen var så hårdt kvæstet, at han døde kort tid efter. Hans hjelm var flækket, oplyser vagtchefen.

Den yngre passager på 20 år var ved bevidsthed, da han blev bragt til behandling på Rigshospitalet. Han er uden for livsfare.

- Han har brækket en hel masse knogler, men han er sluppet fantastisk billigt. Man frygtede først, at det var nogle indvendige skader, siger vagtchefen.

Huset to beboere var hjemme, da motorcyklen ramte husmuren omkring klokken 23. De befandt sig på første sal og kom intet til under ulykken.

De to motorcyklister havde været til en fest hos den 35-årige inden ulykken, oplyser politiet, som rent rutinemæssigt har taget en blodprøve af begge mænd.

/ritzau/

 

Dagens Gossip