Motörhead aflyser i Horsens

Lemmy har stadig problemer med hjertet og Motörhead udskyder derfor den forestående Europa-turné, der skulle bringe gruppen til Horsens i december.

Forsangeren har været sygemeldt siden en hjerteoperation i juni og måtte opgive et comebackforsøg i sensommeren. Lemmy klarede kun nogle få numre på en tysk musikfestival og nu tager han konsekvensen i forhold til den planlagte Europa-turné, der skulle starte i næste uge.

Motörhead aflyser alle engagementer frem til februar, så den 67-årige rockstjerne kan få tid nok til at komme i form.

»Vi har truffet beslutningen, fordi jeg ikke er klar til at tage på landevejene endnu. Jeg arbejder mig tilbage til jeg er ved fuldt helbred«, hedder det i en udtalelse fra Lemmy.

Sangeren med det borgerlige navn Ian Kilminster tilføjer, at fansene kan tage det helt roligt. Han begynder hverken at gøre reklame for veganisme eller alkoholfri drikke. »Men det er rimeligt at konstatere, at jeg har måttet omlægge visse dele af mit liv for at være sikker på at kunne vende tilbage stærkere end nogensinde«, slutter han.

Ud over koncerten i Danmark den 6. december udsætter Motörhead besøg i lande som Schweiz, Belgien, Frankrig og Storbritannien.

 

Dagens Gossip