Motorvej er igen åben efter dødsulykke ved Hedensted

admin

|

05/12/2014

Dagens topnyheder

Vejdirektoratet oplyser, at motorvej E45 er åben i begge retninger efter en alvorlig ulykke med tre dødsofre fredag morgen. Ulykken skete omkring klokken otte.

Det var en lastbil på vej mod nord, som kørte op bag i forankørende biler, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Efter ulykken blev det nordgående spor fuldstændig spærret, mens der i sydgående retning har været et spor åbent. Motorvejen var en overgang dog også helt spærret mod syd.

Ifølge vagthavende Maiken Moores fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter har ulykken forårsaget kilometerlange køer i begge retninger.

I forbindelse med, at vejen er blevet genåbnet, oplyser Vejdirektoratet, at bilisterne dog må forvente kødannelser.

Ved middagstid oplyste Sydøstjyllands Politi, at man forventede, at vejen kunne blive åbnet helt allerede klokken 12.30. Men på grund af skader på autoværnet trak oprydningsarbejdet ud.

- Der er 75 meter autoværn, som er kørt i stykker, så der er metal ud over det hele, fortalte politiets vagtchef, Jørn Lindhardt, tidligere fredag.

Ud over de tre dødsofre blev tre personer hårdt kvæstet i ulykken. Fem andre kom lettere til skade, mens seks personer slap uskadt. Ifølge Jørn Lindhardt befandt de dræbte sig i personbiler.

Vagtchefen oplyser til Ritzau, at 13 biler var impliceret i ulykken. Politiet foretager fredag eftermiddag afhøringer af de implicerede og vidner, herunder chaufføren af lastbilen.

Politiet har endnu ikke taget stilling til, om der skal rejses sigtelse mod nogen, lige som man heller ikke endnu kan placere nogen form for skyld.

/ritzau/