Mourinho afviser kontroverser med bænket John Terry

Chelsea har fået en turbulent indledning på sæsonen, og holdets anfører, klubikonet John Terry, er sammen med manager José Mourinho blevet genstand for rygter om interne kontroverser.

Terry blev flået ud i pausen i kampen mod Manchester City for nylig, og onsdag aften var anføreren så bænket til Champions League-kampen mod Maccabi Tel Aviv.

Det fik den tidligere Liverpool-kaptajn Steven Gerrard, der gør sig som ekspert hos den engelske tv-station BT Sport, til at sige, at der måtte være gnidninger mellem Terry og Mourinho.

- Der er helt sikkert lidt gnidninger bag scenen, for i min verden vil man bruge John Terry hver eneste uge. Han er anføreren, lød det fra Gerrard i forbindelse med kampen onsdag.

Men det afviser den portugisiske manager blankt.

- Steven (Gerrard) tager fejl. Jeg kan rigtig godt lide ham, og jeg respekterer ham. Jeg tror, han har det på samme måde, men han tager fejl, for vi har ingen problemer, siger Mourinho ifølge AFP.

Efter kun én sejr i fem kampe i Premier League kom London-klubben lidt tilbage på sporet med en overbevisende sejr på 4-0 over det israelske mesterhold fra Tel Aviv.

Det betyder også, at Mourinho skal overveje, om han vil ændre på sit vindermandskab til weekenden, hvor der venter et lokalbrag mod Arsenal.

Det ville han ikke løfte sløret for onsdag aften, men han udstikker ingen garantier til hverken John Terry eller andre af de vragede spillere fra onsdagens kamp om startpladser til weekenden.

- Jeg foretrækker at have problemer, fordi spillerne leverer gode præstationer, lyder det blot fra Mourinho.

Chelsea og Arsenal mødes lørdag på Stamford Bridge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip