Mourinho: City-manager må lære at regne

Mens kampen om det engelske mesterskab er på vej ind i sine afgørende måneder, optrapper Chelsea-manager José Mourinho også ordkrigen mod sin kollega i Manchester City, Manuel Pellegrini.

Mourinho har beskrevet Roman Abramovich-ejede Chelsea som et "lille føl" i sammenligning med Citys "jaguar", og Pellegrini har taget til genmæle ved at påpege, at Chelsea i så fald må være et meget velhavende føl.

Men Citys ingeniøruddannede manager må tage på regnekursus, mener Mourinho, der fastholder, at Chelsea lever op til Uefas Financial Fair Play-regler.

-Jeg tror ikke, en ingeniør behøver en lommeregner for at regne ud, at vi solgte Juan Mata for 37 millioner pund (332 millioner danske kroner, red.) og i sidste måned Kevin de Bruyne for 18 millioner pund (161 millioner kroner), opremser Mourinho.

- Det er 55 millioner pund mere eller mindre. Vi købte Nemanja Matic for 21 millioner pund og Mahamed Salah for 11 millioner. Det er 55 millioner minus 32 millioner, så Chelsea har 23 millioner pund (206 millioner kroner) i overskud i dette transfervindue.

- Alle kan se, at vi arbejder med Financial Fair Play, det kan man ikke argumentere imod. Sådan gør vi, andre gør noget andet, mener Chelsea-manageren, der altså antyder, at City-ledelsen er knapt så optaget af at leve op til de økonomiske spilleregler.

Begge klubber skal i aktion i Premier League i de kommende dage. Chelsea skal allerede tirsdag aften på besøg på The Hawthorns hos West Bromwich, mens City onsdag tager imod et andet bundhold, nemlig Sunderland.

Chelsea fører Premier League med 56 point foran Arsenal, der har 55, og Manchester City med 54.

/ritzau/

 

Dagens Gossip