Mourinho efter 0-0: Det er kedeligt at være Arsenal

Skrevet af admin

27/04/2015

Mest læste i dag

- Boring, boring Chelsea.

Sådan lød i kor fra Arsenals fans, der mente, at Chelsea søndag eftermiddag endnu en gang demonstrerede, at det er et kedeligt hold, da det blev 0-0 i London-opgøret på Emirates.

Chelsea kom tydeligvis til Arsenals hjemmebane for at hente et point, og da det lykkedes, udløste det jubelscener blandt Chelsea-spillerne.

De er nu meget tæt på at sikre sig mesterskabet qua forspringet på 10 point til netop Arsenal og Manchester City.

Men Chelsea har ikke ligefrem sprudlet på det seneste. De syv seneste ligasejre har alle været på et måls margen, og fire af kampene er vundet 1-0. Derfor sang Arsenals fans, som de gjorde.

Men kritikken prellede af på Chelsea-manager José Mourinho, der i stedet skød tilbage på Arsenal, der ikke har vundet mesterskabet siden 2004.

- Kedeligt, det er, når man ikke vinder en eneste titel på 10 år. Det er meget kedeligt. Man støtter et hold, og man venter og venter og venter i så mange år uden at vinde en Premier League-titel, siger Mourinho og kommer ind på sit eget hold.

- Vi er holdet med den bedste måldifference. Og kun Manchester City har scoret flere mål end os, forsvarer han sig.

For Chelsea kom der lidt malurt i bægeret efter søndagens kamp. Den brasilianske offensivspiller Oscar blev kørt på hospitalet efter et sammenstød med Arsenal-målmand David Ospina.

Oscar slog hovedet og skal nu gennemgå en skanning.

/ritzau/