Mourinho efter dansk debut: Reserver greb ikke chancen

Chelsea-manager Jose Mourinho gav spilletid til flere af sine reserver i tirsdagens pokalsejr på 2-1 over Shrewsbury Town i Capital One Cup.

Spillere som Andre Schürrle, Mohamed Salah og John Obi Mikel formåede dog ikke at gøre væsentligt opmærksom på sig selv i opgøret, hvor den 18-årige danske midterforsvarer Andreas Christensen fik sin Chelsea-debut.

- Jeg forventer, at spillerne giver mig problemer. Jeg elsker problemer. Men mange af dem gav mig ikke nogen problemer, og de gør det nemt for mig at udtage holdet til på lørdag, siger Mourinho med henvisning til weekendens kamp mod Queens Park Rangers.

Portugiseren fremhæver i stedet Didier Drogba, Oscar, Gary Cahill og Filipe Luis. De fire spillere var toneangivende i sejren over Shrewsbury, selv om kvartetten også var i aktion søndag, da Chelsea spillede 1-1 ude mod Manchester United i Premier League.

- Hvis spillere, der har spillet 90 minutter for to dage siden, kunne gøre det fantastisk, så forventer jeg, at spillere, der ikke har spillet, vil hæve niveauet og give mig problemer. De gav mig ikke nogen problemer, fastslår Mourinho.

Chelsea-manageren kommenterer ikke direkte på Andreas Christensens præstation i danskerens debutkamp.

Shrewsbury Town optræder i den fjerdebedste engelske fodboldrække.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip