Mourinho har stærk statistik i ryggen inden skæbnekamp

Udgangspunktet er svært for Chelsea, der tirsdag aften skal forsøge at vende 1-3 fra den første Champions League-kvartfinale mod Paris Saint-Germain.

Men manager José Mourinho er fortrøstningsfuld. Han forventer stadig samlet avancement og kan da også læne sig op af en stærk statistik.

Hverken i spidsen for Chelsea, Porto, Inter eller Real Madrid har portugiseren prøvet at tabe sammenlagt i en Champions League-kvartfinale.

- Jeg tror, at vi går videre til semifinalerne, og mine spillere tror på det, hvilket er det vigtigste, siger Mourinho.

- Spørger I mig, om jeg tror, vi vinder, siger jeg ja. Når returkampen er slut, tror jeg, at vi har scoret flere mål end dem.

Chelsea har den fordel, at Paris Saint-Germain må undvære den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic, der er skadet. Men Mourinho ser det ikke som stor faktor. Også Chelsea har været ramt af afbud.

- Eto'o spillede ikke den første kamp, og jeg er heller ikke sikker på, at han spiller den anden. Ramires har karantæne og Nemanja Matic og Mohamed Salah kan ikke spille i Champions League, men vi græder ikke.

- Når en multimillionærklub køber spillere, ser jeg det ikke som et problem, når den må undvære en enkelt vigtig spiller som Ibrahimovic, siger Mourinho.

Tirsdagens returmøde i London begynder klokken 20.45.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip