Mourinho kritiserer forsvar i CL-fiasko: Latterligt mål

Chelsea har fået en sløj start på denne sæson, og manager José Mourinho holder sig ikke tilbage i sin kritik af sit hold efter 1-2-nederlaget til Porto i Champions League.

Især opdækningen ved Portos hjørnespark vækker hovedrysten hos Mourinho, der mener, han havde forberedt sine spillere på, hvad der ventede.

- Vi har gennemgået dusinvis af Portos hjørnespark. Vi var fuldstændig klar, og alligevel indkasserede vi et latterligt mål på et tidspunkt, hvor vi havde kampen under kontrol, siger Mourinho ifølge nyhedsbureauet Reuters om Portos sejrsmål, der blev scoret af Maicon.

- De ramte også stolpen på en tilsvarende fejl. Derudover var det en lige kamp. To latterlige øjeblikke, og så blev vi straffet, siger Mourinho.

Chelsea gik ellers til pausen med 1-1 efter Willians udligning på frispark, men englænderne kom på hælene i anden halvleg.

- Porto har meget kvalitet og hurtige spillere i frontkæden, men det vidste vi. Vi kom for at vinde, men vi kom til at jagte dem. Nu må vi tænke på næste kamp, siger Willian.

- Sidste år havde vi en stor sæson, men det er ikke startet så godt i år.

Chelsea møder i de næste to spillerunder Dynamo Kiev ude og hjemme.

/ritzau/

 

Dagens Gossip