Mourinho må undvære førstekeeper i lang tid

Chelseas førstekeeper Thibaut Courtois er sat ud af spillet i de næste mange uger med en knæskade. Det bekræfter Chelsea-manager José Mourinho fredag eftermiddag.

Mourinho fortæller, at 23-årige Courtois, som blev skadet til træning, skal opereres i knæet og vil være ude i "ret lang tid". Engelske medier har gættet på ti uger.

- Jeg kan ikke sige så meget, men jeg kan fortælle, at han har brug for en operation i det højre knæ og vil være ude i ret lang tid.

- Lægerne vil være mere specifikke, men vi vil være klar til at give mere information senere, siger Mourinho.

Dermed går den belgiske landsholdskeeper blandt andet glip af lørdagens kamp ude mod Everton og næste uges London-opgør mod Arsenal samt Champions League-premieren på onsdag hjemme mod israelske Maccabi Tel Aviv.

- Det er en stor nedtur for os, det er ikke nemt at få den bedste målmand i verden skadet. Men det er nemt at have en af verdens bedste på mål, og vi har Begovic, som skal stå, siger portugiseren.

Nyindkøbte Asmir Begovic, som blandt andet stod på mål i 0-3-nederlaget til Manchester City tidligere i sæsonen, overtager midlertidigt keeperansvaret i Chelsea.

Chelsea er begyndt skuffende i denne sæson med kun fire point efter fire kampe i Premier League. Det er otte point færre end førerholdet Manchester City.

/ritzau/

 

Dagens Gossip